Schilderijen

7 Reacties

 1. 1
  Justine Sibomana 

  Your paintings are absolutely lovely you very gifted, my favorite is the one of Zanzibar i love it :). Keep making art and be blessed.
  PS: nice website

 2. 2
  Fred Stemerdink 

  Hallo Marlein,
  Jouw schilderijen zijn als een belofte van een warme zomer, wekken “fernweh” in mij, en geven warmte als het buiten slecht weer is…

  Ga zo door!!

 3. 3
  Corrie Blommaert 

  Lieve Marlein,
  Wat een indrukwekkend verhaal en wat een prachtige schilderijen. Ik vind je kleuren erg helder en mooi gecombineerd. Ik ben benieuwd naar het vervolg….
  Groet, Corrie

 4. 4
  Emma 

  Hoi Marlein,

  Je schildert erg kleurrijk, dat vind ik mooi. Hou niet van dat sombere.

 5. Dat je goed kon tekenen wist ik al en het gevoel voor kleur zit er ook al langer in, maar dat wil niet zeggen dat er ook gelijk een Van Gogh opstaat. Maar het is je toch gelukt. Prachtig werk, een expositie waard! Misschien een idee om wat tipjes van de sluier op te lichten als ik uitgekeken ben op het maken van sieraden van antiek bestek (wat nog wel even gaat duren trouwens).
  Ik zet de site in mijn favorieten. Kan ik de vorderingen volgen!! Volhouden, maar dat hoef ik waarschijnlijk niet te zeggen.
  Veel inspiratie en gelukkige (schilder)momenten gewenst.
  Evert Scheffer

 6. 6
  gwenda hisgen 

  Ha Marlein,
  Verrassend jouw site,met al die mooie schilderijen!Ik wil eigenlijk ook wat gaan doen.In Vlaardingen is niet zoveel uitdaging,het zal de Randstad wel worden. Maar het uitzoeken waard;dus mijn challenge voor 2011!Ik weet eigenlijk nog niet zo goed mijn stijl en materialen;hoe kom je daar achter?(het wordt i.i.g geen aquarellen..)heb je al een nieuwe fiets??
  xxGwenda

 7. 7
  Rianne 

  Hoi Marlein!

  Mooie website! Heb met heel veel plezier al je schilderijen bekeken en al je verhalen gelezen, je hebt talent! Het schilderij in Afrika met de 2 personen erop, de oranje/rode tinten vind ik bijzonder mooi. Leuk ook dat je steeds weer wat nieuws ontdekt om te schilderen, Jorrit staat er toch goed op hoor in ‘t bakkie :-)
  Ga zo door en ik blijf je website af en toe eens opzoeken!
  Liefs, Rianne


Laat een reactie achter: