dinsdag, 2 januari 2018

Walter heeft de bovenverdieping van een nieuw kleurtje voorzien, keurig grijs, in allerlei nuances (ik zal niet verklappen in hoeveel tinten, hahaha ) Hm, is grijs niet erg..eh..degelijk? Nee joh, zegt een kleuradviseuse. Wat zegt de kleur grijs van je persoonlijkheid? Dat je intelligent bent, wijsheid hebt en zelfvertrouwen. Je bent onbevooroordeeld en je komt gedistingeerd over. Zo! Dat je het maar weet! Onze trap is Toscaans terra, met antracietkleurige halve maantjes van tapijt. Elke keer als ik de trap op loop, heb ik het gevoel een andere wereld binnen te stappen. Ik mis de verbinding, zal ik maar zeggen. Dus heb ik gisteren een schilderij gemaakt waarin de kleuren allemaal samenkomen: het gedistingeerde grijs, het zonnige Toscaans terra en het warmbloedige rood (de kleur van de binnenkant van de badkamerdeur). Zo, nu klopt het weer. IMG_0524


Laat een reactie achter: