dinsdag, 2 januari 2018

Op zaterdag 2 december is de kerstfair in Erichem en maandag 4 december de sinterklaasmarkt op OBS Koningin Beatrix in Buren. Een hele klus om de ‘kramen’ te bevoorraden.

Voor de kerstfair heb ik hulp van buurvrouw Corrie (met vriendin Riet), schoonzus Tine en vriendin Japke om leuke dingen te breien, te haken, te knippen en te plakken. Zelf ben ik  vooral met flessendoppen bezig geweest en heb een damspel, ‘boter-kaas en eieren’ en kaarsjes gemaakt. En kleine schilderijtjes met silk clay. Samen met Nine en Jorrit beman ik de kraam in het dorpshuis. Het is lekker druk en we verkopen veel.

gehaakte hartjes

gehaakte hartjes

schilderijtjes met silk clay

schilderijtjes met silk clay

gehaakte klokjes

gehaakte klokjes

 

 

 

 

 

Voor de sinterklaasmarkt maak ik veel koopwaar voor € 0,50, omdat er vrijwel alleen kinderen komen kopen. Dus heb ik de spelletjes met kroonkurken, vrolijke wasknijpervogeltjes, kaarsjes, waxinelichtjes en schilderijtjes. Het is een vrolijke drukte rond de kraam en we verkopen weer veel!

dambord met kroonkurken

dambord met kroonkurken

kaarsjes in kroonkurk en blikkjes

kaarsjes in kroonkurk en blikjes

boter-kaas-en eieren van kroonkurken

boter-kaas-en eieren van kroonkurken

 

 

 

 

onze tafel op de sinterklaasmarkt

onze tafel op de sinterklaasmarkt

 


Laat een reactie achter: