zaterdag, 5 november 2016
p1130390

‘jaune yellow’, broche met magneet

Van Hilde krijg ik een leuk idee: bloemetjes maken van ijzerdraad en ze lakken met nagellak. Het klinkt zo eenvoudig en het maken van een bloemetje van ijzerdraad is inderdaad niet moeilijk. Maar dan! Ik krijg de nagellak met geen mogelijkheid in de rondjes van ijzerdraad. Na vele tevergeefse pogingen ben ik zelfs zover dat ik de hele boel aan de kant leg. Ik bedenk wel iets anders! :(

Maar het blijft me bezig houden, het zou toch moeten kunnen? Bij de Hema koop ik nagellakflesjes met een breder kwastje en warempel, het lukt! Ik merk wel dat ik er niet teveel achter elkaar moet maken, want ik word wel een beetje high van die nagellak! 😉

evergreen

evergreen

bleu, bleu, l'amour est bleu

bleu, bleu, l’amour est bleu


Laat een reactie achter: