Archief voor juni 2013

maandag 24 juni 2013 

Na de expositie stuurde ik deze mail rond:

Lieve mensen,

De Synagoge is weer leeg, schoon en opgeruimd voor de volgende exposanten. Maar wat was het leuk!!! Natuurlijk hadden we veel flyers rondgebracht, posters opgehangen en uitnodigingen verstuurd. En zeiden heel veel mensen dat ze zouden komen. Maar dat er zóveel zouden komen had ik nooit verwacht. Familie, vrienden, kennissen, collega’s, oud collega’s, oud leerlingen, klasgenoten van vroeger, ik was er stil van. In totaal zijn er 720 mensen geweest!

Bij de vernissage zei ds. Scheffer dat je je bij een expositie kwetsbaar opstelt, je laat je werk zien waar je al je passie, emotie en kunnen in hebt gestopt en iedereen kan er van zeggen wat hij er van vindt. Ik vond dat ook best spannend, ik had er kriebels van in mijn buik. Maar ik kreeg zoveel leuke, lieve en positieve reacties, dat ik er echt van genoten heb. Ik kijk terug op een heel fijne expositie.

Wat ik van tevoren absoluut niet verwachtte is dat ik zeven schilderijen heb verkocht én vijf opdrachten heb gekregen. Geweldig! Ook heb ik beschilderde potten, theedoosjes en waxinelichtjes verkocht. Het geld dat ik verdiend heb, ga ik storten op de rekening van St.Pemama’s, het schooltje in Lusaka, Zambia dat wij ondersteunen (rekeningnummer 755953096 t.n.v. M.A. Meulenbeek-Stemerdink, website www.stpemama.wordpress.com).

Een ervaring rijker. Een mooie inspirerende ervaring. Dank je wel! Groetjes van Marlein